.

.

Skup диспенсеров za maslinovog ulja Hovico Superior - Set od 2-500 ml Tamno - zelene boce za ulja i octa s prilozima, lijevak i natpisima-Bokal za maslinovo ulje za kuhanje

Skup диспенсеров za maslinovog ulja Hovico Superior - Set od 2-500 ml Tamno - zelene boce za ulja i octa

HRK 37.89
Roba
Dostupno je narudžbi

【ERGONOMSKI DIZAJN】Tanak i gladak, posebno dizajniran za jednostavno snimanje i lake za zadržavanje, za razliku od nespretno originalne boce. 【ELEGANTAN SKUP ДИСПЕНСЕРОВ ZA MASLINOVOG ULJA】Set staklenih boca za maslinovo ulje s носиками za zalivši s пылезащитным kapicom i preklopni poklopac, lijevak od nehrđajućeg čelika, tri natpisima na brodu, dvije unutarnje čepovi i poklopci za vijke. Boca tamno-zelenog stakla sprečavaju oksidaciju svoj kulinarski materijala od sunčeve svjetlosti.Paket uključuje : * 2 boce maslinovog ulja od 500 ml * 4 različitih mlaz vode * 2 x Unutarnja cijev * 2 x Spiralno poklopac * 1 lijevak od nehrđajućeg čelika * 1 x natpis na ploči Napomena : 1. 【Dizajn bez kapi】18/0 Spouts od nehrđajućeg čelika s hermetički zatvorene poklopcem i preklopni poklopac dobro naliježu na bocu i dobro se drže prašinu.Klasični dizajn boce s uljem ga čini atraktivnim i hrabar флаконом s uljem, koji će uljepšati bilo koju сервировку površine. Molim vas, dopustite oko 1-2 cm se mjeri odstupanje zbog ručnog mjerenja.

Svojstva

1. dispenzer za boce s maslinovim uljem od 500 ml, izrađen od kvalitetnog stakla. :
2. Boca tamno-zelenog stakla sprečavaju oksidaciju svoj kulinarski materijala od sunčeve svjetlosti. :
3. Spouts za pribor odlično sprečavaju prašinu, lako наливаются, spriječiti prolijevanje i капание. :
4. Bijeli domaći džemovi i crne завинчивающиеся poklopca stvaraju čvrsto pečat i idealni su za dugotrajno skladištenje i putovanja. :
5. Krovni slivnik od nehrđajućeg čelika za opremu će vam pomoći da lako popuniti i napuniti tekućina bez propuštanja. :
6. Bonus silikonska četka će vam pomoći da kuhati ili pripremiti roštilj. :

Najbolje ponude u kategoriji