.

.

Temperatura tekućine () : -25-120 Regulator Protoka Vode Prekidač protoka vode 6-380 U Senzor Promjene protoka za mehaničko Podešavanje Priključaka za cijevi

Temperatura tekućine () : -25-120 Regulator Protoka Vode Prekidač protoka vode 6-380 U Senzor Promjene

HRK 209.40
Roba
Dostupno je narudžbi

Uključite protok obično se koristi u prostorima za zaključavanje. 100% potpuno novi i visoke kvalitete.potpuno zatvoreni prekidač protoka fluida STFS-25 može koristiti različite obogaćenu suspenziju u ovisnosti od protoka instaliran cjevovoda.Kada je protok tekućine prelazi ili padne ispod navedenog protoka, njegov jedan kontakt s dvostrukim prebacivanje (SPDT) može dovesti do provođenja jedan krug, istovremeno isključuje drugi krug.Koristi se za mjerenje promjena protoka tekućina teče kroz cijevi, kao što su voda, etilen etilen glikola ili druge неопасные tekućine. 100% potpuno novi i visoke kvalitete Koristi za mjerenje promjena protoka tekućina teče kroz cijevi, kao što su voda, etilen etilen glikola ili druge неопасные tekućine.Kada je protok tekućine prelazi ili padne ispod navedenog protoka, njegov jedan kontakt s dvostrukim prebacivanje (SPDT) može dovesti do provođenja jedan krug, istovremeno isključuje drugi krug.Uključite protok obično koristi na mjestima gdje je potrebna zaključavanje i zaštita od "nestanka". Potpuno zatvoreni prekidač protoka fluida STFS-25 može koristiti različite obogaćenu suspenziju u ovisnosti od protoka instaliran cjevovoda.

Svojstva

Široko napon:
6-380V
Spojnice za cijevi:
1 11-1/2NPT
Materijal сильфона i lopatica:
fosforna bronce i nehrđajućeg čelika
Oštrica:
1, 2, 3 , 6
Temperatura tekućine () :
-25-120
Maksimalni tlak tekućine:
(bar)
  :
Instalacija i podešavanje:
1. Otvorite kućište prekidača protoka; :
2. Prekidač je postavljen na minimalnu vrijednost protoka pri izlasku iz tvornice. Povećajte referentne vrijednosti protoka i okrenite regulacijski vijak u smjeru kazaljke na satu; :
3. Kliknite na ciljanu dio, da provjerite da li udubljenu tipku raditi normalno. Prekomjerna rotacija pritisnog vretena od kazaljke na satu može dovesti do kvara prekidač protoka; :
4. Nakon instalacije, molimo pritisnite prekidač protoka nekoliko puta provjeriti štap pulpe. Jednog dana pri povratku пульп-bar, nije se bavila zvuk klik.Okrenite regulacijski vijak u smjeru kazaljke na satu dok ne klikne zvuk klik ; :
5. Regulacijski vijak crnog laka pečat namijenjen je samo za postrojenja za podešavanje stanje prekidača toka, molimo vas, ne mijenjajte i ne prilagodi ga; :
6. Pridržavajte se tri radnih ciklusa, uvjerite se da je prekidač i sustav povezan s njim, rade normalno, i vrijeme je da zatvorite kućište prekidača. :
  :
Popis paketa:

Najbolje ponude u kategoriji